загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вартість новорічного столу за рік зросла на чверть – експерт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вартість традиційних страв на новорічному столі зросла на 23-25% в порівнянні з 2017 роком. Таку думку висловив директор Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

"Якщо ми беремо рік до року, то вартість традиційних страв зросте відповідно до подорожчання продуктів, з яких їх готують – це і м'ясо, це і яйця, це і картопля-буряк. Тож загальна вартість наших страв зросте приблизно на 23-25% в порівнянні до вартості страв минулого року", - зазначив економіст.

За його словами, оскільки зростання вартості продуктів відбувалось поступово, то наразі українці не відчують суттєвого підвищення цін. Безпосередньо перед Новим роком, за прогнозом О.Пендзина, продукти подорожчають приблизно на 1,5-2%. Однак напередодні свят покупці зможуть скористатися численними акційними пропозиціями в торгових мережах.

Нагадаємо, до кінця поточного року картопля в Україні подорожчає приблизно на 15-20%, оскільки наразі залишається найдешевшим овочем.

Протягом поточного року продукти харчування в Україні подорожчають у середньому на 15% у порівнянні з минулим роком.

Ціни на продукти, які входять до салату "Олів’є", за останній рік підвищились на 28%.

 

Джерело:
До списку новин