загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бюджет-2018: Кабмін вніс у Раду "пенсійні зміни"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Кабінет міністрів вніс до парламенту законопроект "Про внесення змін до закону "Про державний бюджет України на 2018 рік", яким, зокрема, пропонується збільшити на 10,7 млрд гривень видатки на виплату пенсій.

Проект закону №9369 зареєстрований 5 грудня, повідомляється на веб-порталі Верховної Ради.

"Проект Закону передбачає збільшення видатків на: виплату пенсій - 10 777,6 млн грн (за загальним і спеціальним фондом). Виплату доплат за роботу у зоні відчуження, забезпечення своєчасної виплати щорічної та додаткової відпусток за бюджетною програмою "Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" - 227,4 млн грн", - ідеться в пояснювальній записці до документі.

Також збільшуються видатки на продовження модернізації антарктичної станції "Академік Вернадський" на 27,6 млн грн.

Окрім цього, у проекті закону враховано перерозподіл бюджетних призначень для фінансування нагальних поточних потреб. Так, у зв'язку із введенням воєнного стану в Україні здійснено перерозподіл видатків загального фонду, зокрема: за бюджетною програмою Служби безпеки "Забезпечення заходів у сфері безпеки держави та діяльності органів системи Служби безпеки України" збільшено видатки на оплату праці на 65,0 млн грн за рахунок зменшення інших видатків (видатків споживання - на 48,3 млн грн, видатків розвитку - на 16,7 млн грн). Разом з тим за бюджетною програмою Міноборони "Забезпечення діяльності Збройних Сил України та підготовка військ" збільшено видатки на оплату праці на 300,0 млн грн за рахунок зменшення інших видатків (видатків споживання - на 200,0 млн грн, видатків розвитку - на 100,0 млн грн).

 

Джерело:
До списку новин