загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як розблоковувати сідничний нерв: 2 прості способи зняти біль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як правило, термін “затискання/утиск сідничого нерва” має на увазі втрату еластичності та гнучкості м’язів задньої поверхні ноги. Це часто пов’язано з процесом вікового укорочення (ригідності) м’язів, який може початися вже після 30-35 років.

Традиційне лікування має на увазі діагностику і призначення відповідних медикаментів. Але краще не обмежуватися одним лише прийомом знеболювальних. Повір, якщо під час лікування ти виконуватимеш прості вправи для розтягнення м’язів, невдовзі забудеш про біль.

Вправи при затисканні сідничного нерва

Вправи для розтягнення можуть сильно допомогти, оскільки допомагають заспокоїти запалення і тим самим полегшити біль. Звичайно, вони можуть даватися нелегко, тому виконуй вправи повільно, на видиху збільшуючи розтягування.

1. Ляж на рівну поверхню, зігни ногу, в якій відчуваєш біль, і обережно потягни її до плеча. Коли відчуєш розтягування, постарайся утримати ногу в такому положенні 30 секунд. Розігни ногу, полеж трохи, зроби ще 2 підходи.

2. Знову в положенні лежачи зігни ноги в колінах і обережно підтягни їх до грудей, не відриваючи таз від підлоги.

Схрести ноги, як показано на малюнку, і, обхопивши руками здорову ногу, потягни. Утримуй ноги впродовж 30 секунд, відпусти і повернися в початкове положення. Зроби ще 2 підходи.

Пам’ятай, що рух є найефективнішим способом боротьби з ішіасом, як би парадоксально це не звучало. Так ти стимулюєш кровообіг, усуваючи застійні явища в м’язах і тим самим прискорюючи одужання.

 

Джерело:
До списку новин