загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні мобільних абонентів більше, аніж населення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Держстат опублікував дані про кількість абонентів телефонного зв'язку в Україні. Їх виявилося на третину більше, ніж всього дорослого дієздатного населення.

44,83 мільйона - населення України за минулий рік. Причому ця цифра враховує і жителів похилого віку разом з немовлятами, жителями тимчасово окупованих Криму і ОРДЛО. У 2013-му році нас було 45,426 млн. чоловік - така динаміка. 

Абонентів ж мобільного зв'язку налічується на сьогоднішній день 54 682 800 - майже на десять мільйонів більше. Головна причина - більшість мобільних операторів пропонує безкоштовний зв'язок всередині власної мережі і користувачі, як правило, мають кілька карток від різних операторів. Три трубки або одна на три картки - справа смаку. 

Зовсім інша картина з кількістю абонентів Інтернет - їх удвічі менше, ніж населення - 26 014 900 осіб. Серед них переважна більшість - 25 175 000 складають абоненти "з наданням широкосмугового доступу". Простіше кажучи - володарі смартфонів і іншої техніки. Практично половина власників карток мобільного зв'язку. У меншості - абоненти Інтернет в сільській місцевості, їх на всю Україну всього 631 700 осіб. 

Як повідомлялося чисельність населення в Україні, за оцінкою, на 1 жовтня 2018 р склала 42220,8 тис. чоловік. Протягом січня-вересня 2018 року чисельність населення зменшилася на 165,6 тис. осіб. За вересень населення України скоротилося на 13,2 тис. осіб (дані наведено без урахування тимчасово окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей - ред.) 

 

Джерело:
До списку новин