загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

MY FLASF DRIVE – під такою назвою вийшла друком нова книга ветерана праці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До вашої уваги нова книга ветерана української журналістики Олега Олексійовича Кравченка "My flash drive".

Анотація до книги ОлеОлеКра My flash drive

Читач має змогу відкрити флешку OleOleKra – таким чином ветеран української журналістики Олег Олексійович Кравченко презентує читачам свої твори різних літ – від студентських часів до сьогодення. Тут – і любовна, і громадянська лірика, і філософські роздуми, а ще сатира, гумор, пародії, присвяти, пісенна поезія, переклади, есеї, вірші для дітей. Перша частина складається з творів українською мовою, друга – російською. Значну увагу автор приділив темі російсько-української війни, розвінчанню агресивних дій Кремля, поетичним розповідям про українських патріотів, героїв АТО, волонтерів, про людські радощі й горе, про ницість і велич духу. До книги також увійшла 1-ша частина автобіографічної повісті «Летаргія». Книгу з інтересом прочитають і літні люди, і молодь.

Книга видана видавництвом "Задруга" в листопаді 2018 року. 

Презентація книги відбудеться 27 грудня 2018 року в Музеї гетьманства  (вул. Спаська, 16 - Б)  о 15.00.

ОлеОлеКра. My flash drive: Від юності до сивини / Вірші та проза різних літ/ Летаргія /автобіографічна повість – К., Задруга, 2018 – 448 с. – іл. ISBN 978-966-406-052-0

 

До списку новин