загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нова світова криза зачепить Україну — МВФ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У МВФ відзначають, що криза торкнеться великих виробників сировини, в тому числі України.

Міжнародний валютний фонд прогнозує нову світову фінансову кризу в найближчі роки, причиною якої називають падіння вартості основних сировинних продуктів. Про це заявив заступник голови Міжнародного валютного фонду Девід Ліптон, повідомляє The Guardian.

Повідомляється, що криза зачепить Україну, так як вона є найбільшим експортером зерна і металу.

"Як ми вже говорили, "полагодьте дах, поки світить сонце". Як і багато з вас, я бачу грозові хмари і боюся, що робота щодо запобігання кризи не завершена", - сказав він.

За словами представника МВФ, криза також торкнеться великих економік Китаю та США, наслідки конфлікту між якими матимуть вплив на всю світову економіку.

Раніше повідомлялося, що Україна очікує отримання траншу від МВФ за новою програмою stand-by до 25 грудня. Голова НБУ додав, що сума першого траншу за програмою stand-by, за попередніми оцінками, складе $ 1,4-1,9 млрд. Остаточна сума буде відома після засідання ради директорів.

 

До списку новин