загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні на 10 працюючих припадає 11 пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Пенсійному фонді вважають за необхідне розмежувати податки і внески на соціальне страхування.

В Україні не зможуть виконати обіцянки щодо щорічної індексації пенсій без розмежування податків і внесків на соціальне страхування. Про це повідомив голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус.

За його словами, сьогодні в Україні на 10 працюючих припадає 11 пенсіонерів. 

Ще на початку року Мінсоцполітики анонсувало перерахунок пенсій через зміну прожиткового мінімуму з 1 грудня 2018 року. Пізніше з'явилася офіційна пропозиція Кабміну до Верховної ради перенести строки введення накопичувальної пенсійної системи з 1 січня 2019 року до 1 січня 2020 року через брак коштів у держбюджеті. Так, застраховані особи, яким на 1 січня 2020 року залишиться менше 10 років до пенсії, зможуть відмовитися від виплат страхових внесків до накопичувальної системи. Повідомлялося, що з наступного року мінімальний пенсійний стаж щороку збільшуватиметься на 12 місяців. Таким чином до 2028 року він становитиме 35 років.

Нагадаємо, раніше в Мінсоцполітики анонсували перерахунок пенсій у зв'язку зі зміною прожиткового мінімуму з 1 грудня 2018 року. Також ще раз пенсії перерахують 1 березня 2019 року.

 

До списку новин