загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фітнес-тренер з Херсона потрапила у Книгу рекордів України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жінку визнано найстаршою у своїй професії. 

63-річна Наталя Зоріна потрапила у Книгу рекордів України. Як виявилося, вона найдосвідченіший фітнес-тренер в Україні, адже її інструкторський стаж  становить 34 роки! Так, так перших учнів Наталя прийняла у 1984 році! А до цього жінка займалася хореографією, танцювала в художньому колективі обласної філармонії. Та будівля давно згоріла, залишилися тільки світлини, на яких молода Наталя Зоріна – майбутня рекордсменка.

Їй нізащо не даси на вигляд 63, а почувається Наталя взагалі на 30-ть. «Відпочивати – означає іржавіти» —  такий девіз рекордсменки, в ньому і є секрет успіху жінки. Ідея уславити Наталю Зоріну як найстаршого фітнес-тренера України виникла в учениць. Жінка про це навіть не здогадувалася, поки експерти книги рекордів не встановили, що в Наталі і фітнес-тренерський стаж, і вік для такої роботи – найбільші в державі. Представники Книги рекордів України додають – фіксація досягнення чесна. На сьогодні у світі Наталю Зоріну обійшла лише американка, 65-річна Венді Іду, але ж вона і старша за херсонську фітнес-богиню.

Тренування в неї розпочинається з усмішки, а поганий настрій фітнес-тренер просить лишати за межами залу. Усі вправи виконує разом з ученицями, і так майже щодня. "Найулюбленіший рух – це кішечка, добра. Люблю тварин", - каже Зоріна. Учениці звертаються до неї на ім’я, а на заняття приходять не лише натренувати м’язи, а й зарядитися позитивною енергією. "Просто от дивишся і розумієш, що у свої 22 робиш десь 30% того, що робить людина у 60", - зізнається відвідувачка спортивного клубу Валерія Буднік. "Усі дивуються, усі", - підтверджує інша учениця Олександра Ващук. 

Секрети молодості і здоров’я від Наталі Зоріної дуже прості: ніяких дієт і натхнення до роботи. "Бачу улюблену роботу, бачу інструкторів молодих, бачу своїх клієнтів. Як хворіти і як старіти?", - каже вона і додає, що відчуває себе років на 30. У вільний від роботи час підтримувати форму тренеру допомагають кіт Мурчик, песик Бім і заняття "агрофітнесом" на восьми сотках городу. 

Є ще одна мета у Зоріної, досягти її планує за півтора року.

"Нездійснена мрія - стрибнути з гумкою з моста", - уточнила Зоріна.

Крім того, вона ще хоче поборотися за світовий рекорд найстарішого тренера з фітнесу.

 

Джерело:
До списку новин