загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В "Укрпошті" повідомили, що питання фінансування доставлення пенсій у другій половині 2019 року розглянуть у червні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

500 млн грн, передбачені у держбюджеті-2019 на фінансування доставлення пенсій "Укрпоштою", компанія планує витратити в першому півріччі. 

Для забезпечення стабільного доставлення пенсій "Укрпошті" потрібно отримати 250 млн грн до кінця січня і ще стільки ж – до кінця березня.

Уряд і президент у червні розглянуть питання фінансування доставлення пенсій "Укрпоштою" у другій половині 2019 року, повідомили "Укрінформу" в компанії.

Наголошують, що для забезпечення стабільного доставлення пенсій "Укрпошті" потрібно отримати 250 млн грн до кінця січня і ще стільки ж – до кінця березня.

"Питання фінансування послуги доставки пенсій на друге півріччя буде розглядатися урядом і президентом окремо в червні 2019 року", – розповіли в компанії.

У повідомленні йдеться, що у 2019 році "Укрпошта" продовжить розвивати канали доставлення відправлень і розширювати співробітництво з представниками ринку електронної комерції, щоб збільшити доходи. У межах скорочення витрат компанія зупинила інфраструктурні проекти, за винятком ремонту поштових відділень.

27 вересня гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський повідомив, що тариф на доставлення пенсій в Україні не переглядали з 2004 року, хоча мінімальна зарплата зросла з 1,5 тис. грн у 2016 році до 3723 грн у нинішньому, а з 1 січня 2019 року становитиме 4173 грн. Він оцінив втрати "Укрпошти" від доставлення пенсій в 1 млрд грн, водночас уся виручка підприємства становить приблизно 5,5 млрд грн.

20 вересня Смілянський говорив, що якщо новий тариф на доставлення пенсій не буде погоджено, листоноші припинять розносити пенсії і це торкнеться приблизно 4,5 млн українців.

Кабінет Міністрів 7 листопада доручив Державній аудиторській службі України перевірити формування тарифу на доставлення пенсій. 

 

Джерело:
До списку новин