загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Півтори пенсії на комуналку: українець вийшов на акцію протесту, але ділові чинуші його не помітили

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На жаль, пенсіонер так і не був почутий.

Непідйомні тарифи на комуналку, нові правила нарахування субсидій, коли мільйони українців не можуть отримати пільг, змушують впадати у відчай. Не може змиритися зі злиденним життям мешканець Кривого Рогу, який все життя тяжко працював на державу, а тепер стоїть в мороз під стінами міської адміністрації та просить владу задуматись та змилуватись.

Колишній інженер-металург вийшов на одиночну акцію, на яку його штовхнули нинішні, ціни, закони та знущання влади. Про це на своїй сторінці пише відомий блогер Михайло Шнайдер.

"Це Валерій Васильович. Він Пенсіонер. Колишній Інженер-Металург, який Багато років пропрацював у Доменної печі на заводі "Криворіжсталь". Вчора він вийшов на одиночну Акцію протесту до Міськвиконкому Кривого Рогу. Чоловік виступав проти Непідйомних тарифів на "Комунналку". Адже за минулий Місяць, йому нарахували 4 140 гривень за Газ та 400 гривень за світло. І це при Пенсії 3 650 гривень. Тільки Вдумайтеся... Він повинен віддати за Світло і Газ, майже півтори Пенсії.  А про те, щоб купити Продукти і Ліки, взагалі не йдеться",- пише Шнайдер.

За словами автора посту, літній чоловік весь день чекав під стінами адміністрації.І що ви думаєте, його хтось побачив чи почув? НІ. Жодної реакції влади, так ніби його й не існує.

У той час, як пенсіонер стояв на морозі, чиновники грілися у своїх теплих кріслах, та навряд чи думали, як це жити на мізерну зарплату та не мати зайвого шматка хліба.

"Це Страшно. А ще страшніше те, що наша Влада перестала чути простих Українців. Вони живуть у зовсім іншій Реальності. В Реальності де завжди Тепло. Де навкруги лише Розкіш і Достаток. І це дійсно дуже Сумно...", - додав Шнайдер.

 

 

Джерело:
До списку новин