загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Укрпошта і Пенсійний фонд планують укласти угоду щодо доставки пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Незабаром очікується укладання угод між Пенсійним фондом та Укрпоштою в усіх регіонах України щодо доставки пенсій Укрпоштою.

Про це йдеться на сайті Укрпошти.

"Після прийняття рішення про виділення Укрпошті 500 мільйонів гривень на покриття збитків, пов’язаних з послугою доставки пенсій, Укрпошта досягла згоди з ПФУ щодо доставки та виплати пенсій у 2019 році. Філії Укрпошти в усіх областях України успішно провели переговори та підписали відповідні протоколи з регіональними управліннями ПФУ. Найближчим часом очікується укладання відповідних угод між Пенсійним фондом та Укрпоштою в усіх регіонах України без винятку", - йдеться у повідомленні.

Усі пенсіонери, які отримували пенсії в Укрпошті, та ті, хто бажає це зробити вперше, без перешкод будуть їх отримувати через Укрпошту.

«Укрпошта продовжить виплачувати пенсії в 2019 році та доставляти їх, як і раніше, в усі населені пункти країни: як у великі міста, так і в найменші та найвіддаленіші села», – зауважив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. 

Укрпошта також офіційно призупиняє з 17 грудня поточного року всі дії, пов’язані з оптимізацією сільської мережі. Крім того, буде проведена робота щодо працевлаштування на вакантні посади колишніх працівників, у разі їх звернення. Наразі в Укрпошті незаповненими є 1188 вакансій листонош та 667 вакансій операторів. Найближчим часом планується відновити роботу понад 50 відділень зв'язку, 11 нових відділень – запустити до кінця року. "Укрпошта" також буде активно співпрацювати з місцевими громадами, де відділення зв'язку залишаються закритими з технічних причин, пов'язаних з неможливістю подальшої експлуатації або у зв'язку з їх неукомплектованістю", - підсумували в "Укрпошті".

Нагадаємо, скандал навколо доставки пенсій "Укрпоштою" розгортається вже кілька місяців через те, що підприємство хоче закрити понад сім тисяч відділень через їхню збитковість та недостатнє фінансування. А це означає, що листоноші перестануть доставляти пенсії для пенсіонерів, а також приймати у них платіжки.

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі із гендиректором компанії наказав припинити звільняти листонош, які доставляють пенсії людям похилого віку, а також закликав не закривати відділення у селах.

У компанії заявили, що якщо заплановані 500 мільйонів гривень будуть своєчасно надані, то наявну мережу відділень вдасться зберегти. Однак виділених коштів вистачить лише на півроку. 

 

Джерело:
До списку новин