загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева вважає обґрунтованим зниження соціальних норм для нарахування субсидій на житлово-комунальні послуги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики Андрій Рева вважає обґрунтованим зниження соціальних норм, на яких ґрунтується система нарахування населенню субсидій на житлово-комунальні послуги.

"У 2016 році було надмірно нарахованої субсидії у розмірі 16 млрд грн, у 2017-му - 8 млрд грн, 2018-му - 5 млрд грн. Це свідчить, що норми споживання газу є завищеними. Абсолютно правильна позиція уряду створити стимули для економного споживання - привести соціальні нормативи споживання до фактичних", - сказав А.Рева під час години запитань до уряду в парламенті.

Він навів приклад, що, за даними "Кіровоградгазу", споживачі, які не отримують субсидій, використовують на місяць 2-3 куб. м газу для опалювання на 1 кв. м, тоді як субсидіанти - 4-5 куб. м.

Як повідомлялося, в Меморандумі між МВФ та Україною про економічну політику зазначено, що наша країна бере на себе зобов'язання знизити на 11% соціальні норми, на яких ґрунтується система нарахування населенню субсидій на житлово-комунальні послуги після завершення опалювального сезону-2018/2019.

Зокрема, йдеться про скорочення норми споживання газу з 4,5 куб. м на 1 кв. м площі до 4,0 куб. м на 1 кв. м опалюваної площі та відповідне зменшення норми централізованого опалення.

 

Джерело:
До списку новин