загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Пенсійному фонді сказали, кому чекати на перерахунок із 1 січня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Із 1 січня 2019 року для близько 2 мільйонів осіб, які досягнули 65-літнього віку, проведуть перерахунок пенсій.

Про це сказала під час прес-конференції директор департаменту пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України Олена Охріменко.

"У нас наступним перерахунком з 1 січня 2019 року буде проводитися перерахунок пенсії особам, які досягли 65 років, мають страховий стаж: чоловіки 35 років, а жінки- 30 років... Стаж великий, була невисока заробітна плата і вони сьогодні мають невисоку пенсію", - пояснила Охріменко.

За її словами, законодавством передбачено, що розмір пенсії для таких осіб, не може бути нижчим, ніж 40% мінімальної заробітної плати.

"Оскільки показник заробітної плати в нас збільшується до 4173 з 1 січня наступного року, і, звичайно, якщо для всіх пенсіонерів мінімальна пенсія сьогодні 1497, то в цієї категорії людей буде перерахунок і розмір пенсії збільшиться на 172 грн", - повідомила Охріменко.

Вона додала, що "у нас близько 2 млн людей, які матимуть право на такий перерахунок".

 

Джерело:
До списку новин