загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, коли до українців прийдуть соцінспектори по субсидіях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Люди скаржаться по телефону на роботу самих інспекторів.

Серед багатьох українців почастішали скарги на сусідів, які отримують державну соціальну допомогу. У Мінсоцполітики розповіли, що до одержувачів субсидій можуть прийти в гості соціальні інспектори і влаштувати так звану перевірку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційному сайті Мінсоцполітики.

Такий варіант може статися в разі, якщо українці безпосередньо звертаються за оформленням пільг, але при цьому вони не потрапляють під загальні правила та критерії отримання субсидії. І в деяких випадках інспектори можуть вибірково приходити до субсидіантів, якщо на них хтось із сусідів поскаржився, зателефонувавши на гарячу лінію Міністерства соцполітики.

При цьому в самому відомстві зазначили, що на сьогоднішній день шахрайство з субсидіями було виявлено всього в декількох випадках. Найчастіше люди скаржаться по телефону на роботу самих працівників органів соціальної підтримки, наприклад, що їх неправильно проконсультували або відмовили у видачі субсидії.

Також у відомстві уточнили, що для таких скарг існує зовсім інший номер телефону, і українці не повинні плутати гарячі лінії.

 

Джерело:
До списку новин