загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери з Черкас зробили неймовірний подарунок для бійців ЗСУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Черкаські волонтери приготували святковий пакунок для українських бійців. Подарунок складається з вітамінної суміші у тубах, квашеної капусти, маскувальної сітки, ковдр та подушок. Два десятки пенсіонерів зорганізувались ще на початку війни, і з тих пір чим тільки можуть помагають захисникам.

Уже чотири роки як два десятки волонтерів є помічниками українських військових. Волонтерка Марина Олексійчук зготувала вітамінну суміш для бійців ЗСУ. Всі продукти подрібнила та залила у туби. Жінка розповіла, що таких виготовили уже понад дві тисячі за час війни.

Серед волонтерів є також 85-річна Лідія Шеремєтьєва, жінка є найстаршою у бригаді, однак, попри вік, щоразу квапиться помагати.

"Я і йду, бо у мене два сини, а мені дуже шкода тих діток. Хочеться дуже помогти, 85-й рік мені, а я зі задоволенням іду сюди", – пояснила волонтерка Лідія Шеремєтьєва.

Для військових волонтери також шиють подушки та ковдри. Шиють їх із клаптів тканини, що приносять небайдужі. За увесь час виготовили з півтисячі подушок та ще двісті ковдр.

З піснею волонтерська бригада сплела сітку розміром 8 на 6 метрів. Її також спакували у передачу.

Вже цього тижня святковий пакунок тішитиме бійців з 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Наступного разу на замовлення військових волонтери ліпитимуть вареники.

1092296_5596591

 

Джерело:
До списку новин