загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Супрун роз’яснила, чи можна викликати сімейного лікаря додому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство охорони здоров'я не заборонило громадянам викликати сімейного лікаря або терапевта додому – це питання наразі вирішується особисто між пацієнтом і медиком. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун журналістам перед засіданням уряду.

"Немає наказу МОЗ, який звільняє лікарів від відповідальності й забороняє їм їхати до вас додому. Наказ написаний так, що як ви маєте свого лікаря, ви підписали з ним декларацію, ви маєте (в разі потреби – ред.) звернутися напряму до лікаря і поговорити з ним, домовитись, чи він приїде до вас чи ви до нього поїдете, чи ви маєте подзвонити у швидку", - зазначила керівник МОЗу.

За її словами, у разі тяжкого перебігу хвороби краще проконсультуватися із лікуючим лікарем, аніж чекати ускладнень.

При цьому вона додала, що тривожними симптомами для хворого має стати висока температура – 39 за Цельсієм, ускладнення дихання, інши симптоми, які турбують хворобу.

 

Джерело:
До списку новин