загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У травні 2020 Україна відмовиться від субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фінансовий експерт Олексій Кущ також вважає, що травневе збільшення ціни газу "не викличе якогось катастрофічного обурення з боку населення".

Він пояснив, що до цього часу опалення вже буде відключено, а подорожчання гарячого водопостачання внаслідок зростання вартості газу може бути "компенсовано" тим, що в літні місяці, як це вже було в попередні роки, гарячу воду просто відключать, тобто за неї взагалі не потрібно буде платити.

"Наступне жорстке підвищення - це аж на початок січня 2020 року, а відмова від будь-яких форм субсидування - травень 2020 року. Умовно, до цього часу або віслюк, або падишах, - хтось повинен буде здохнути. І до цієї програми співпраці з фондом (останнє підвищення) ніякого відношення мати не буде ", - резюмував експерт.

 

Джерело:
До списку новин