загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінка-натхнення: 55-річна мама сестер Хадід не думає про пенсію, а зваблює розкішним тілом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Усе більше зірок роблять вибір на користь природного старіння.

Нідерландська модель Йоланда Хадід, яка подарувала світові двох красунечок Джіджі і Беллу та сина Анвара, нещодавно відсвяткувала своє 55-річчя.

В такі роки багато жінок вже задумуються про старість, обмежують себе в одязі і підшукують хобі для пенсії. Та тільки не Йоланда. У свій день народження колишня модель опублікувала фото, на яке не насміляться й деякі 20-річні дівчата: в кадрі жінка позує в прозорому й сексуальному боді.

Хадід зізналась, що напередодні 55 роки позбулась імплантів, ботоксу та філлерів, аби не засмічувати своє тіло й виглядати природно. І сказати, що вона просто розкішна - це нічого не сказати!

Фото Йоланди доводять, що вік - це лише цифри. Надихайся цією прекрасною жінкою і будь молодою, скільки тобі завгодно!

Селфі вона доповнила одкровенням:

"П'ятдесят п'ять, і я усміхаюся зсередини. Нарешті я повернулася до оригіналу 1964 року. Тепер моє тіло вільне від грудних імплантів, філлеров, ботокса і всієї іншої нісенітниці, яка, на думку суспільства, робить жінку сексуальною", - зізналася знаменитість.

"Токсичність всього цього мене ледь не вбила. Ваше здоров'я — це ваше багатство, тому, будь ласка, приймайте обґрунтовані рішення, ретельно вивчайте інформацію, перш ніж помістити щось чужорідне в своє тіло", - застерегла Іоланда шанувальників. 

За словами Іоланди, залишатися у формі їй допомагають регулярні заняття спортом і дієта.

Підписники відреагували на таку заяву в основному з схваленням, похваливши за чесність і дбайливе ставлення до свого здоров'я. А також зізналися, що такий вчинок знаменитості може дослужити прикладом для багатьох.

А такою модель була під час розквіту своєї кар'єри.

 

Джерело:
До списку новин