загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Швидка» вода – найпростіший спосіб бути здоровим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

“Я пив її щоранку натще і щовечора перед сном. І через місяць відчув полегшення. Уже протягом 20 років я не зраджую цій звичці, адже вважаю, що саме ця вода зробила мене таким здоровим”.

Автор методики омолодження і продовження життя Петро ПОПОВ розповів, що якось в Італії зустрів літнього чоловіка. Йому було років 80, але той мав чудовий вигляд, був життєрадісним.

«Я у нього запитав: у чому секрет вашого довголіття, здоров’я та активності? – каже лікар. – І він сказав: «Секрет у тому, що я протягом тривалого часу п’ю швидку очищувальну воду».

Мені стало цікаво: що це за вода? А він сказав, що це звичайна гаряча вода, яку п’є щоранку натще і щовечора перед сном. «Я зробив це свою звичкою, – сказав чоловік. – І через місяць відчув полегшення. І вже протягом 20 років я не зраджую цій звичці, адже вважаю, що саме ця гаряча вода зробила мене таким здоровим». Спробувати раджу і вам».

Ще Авіценна вважав одним з найістотніших факторів старіння «всихання організму». Із цим погоджується і сучасна наука: з віком кількість води в організмі зменшується. Це призводить до згущення крові й лімфи, до зниження еластичності шкіри, м’язів, болю в суглобах і так далі. Рішення є: зволожувати організм, тобто пити воду.

Йоги радять пити воду вранці, тільки не холодну, а тепло-гарячу, близько 40 ⁰С. Воду такої температури називають «швидкою», тому що вона не затримується у шлунку (оскільки не потребує підігрівання) і швидко потрапляє у тонкий кишківник, де всмоктується.

Пити треба натще, за півгодини до сніданку. Вода, випита зранку натще, змиває токсини, залишки неперетравленої їжі зі стінок шлунково-кишкового тракту, сприяє випорожненню товстого кишківника, готує травну систему до роботи.

А правильна робота шлунково-кишкового тракту – запорука засвоєння всіх поживних речовин і довгого здорового життя. Пити можна тільки воду! Ні чай, ні каву, ні трав’яні настої, ні компот! Для їхнього розщеплення потрібні травні ферменти.

Пийте стільки, скільки зможете, – склянку, дві, три, поступово збільшуючи кількість. Якщо воду ніколи раніше зранку не пили, варто почати із кількох ковтків, поступово, день за днем ​​збільшуючи дозу. Пийте натще і ввечері перед сном.

Пам’ятайте, що вода записує будь-яку інформацію – і погану, і хорошу. Сваритеся біля неї – запише негатив, говорите добрі слова – запише позитив. А для здоров’я корисна тільки позитивно заряджена вода!

 

Джерело:
До списку новин