загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева заявив, що уряд підтримає введення накопичувального рівня пенсійної системи в разі ухвалення закону

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У березні 2018 року профільний комітет рекомендував Верховній Раді взяти за основу законопроект №6677 про накопичувальний рівень пенсійної системи, але документ не винесли на розгляд, повідомив міністр соцполітики України Андрій Рева.

Уряд готовий підтримати введення накопичувального рівня пенсійної системи в Україні, але для цього необхідно ухвалити відповідний закон. Про це заявив міністр соцполітики України Андрій Рева під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

"Без затвердженого парламентом закону запровадження накопичувальної системи неможливе. Тому відповідальність на вашому боці. Ми готові підтримати введення накопичувальної системи, якщо це зробить Верховна Рада України", – сказав Рева.

Він заявив, що в березні 2018 року профільний комітет рекомендував Раді взяти за основу законопроект №6677 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, але документа не винесли на розгляд.

Пенсійна реформа набула чинності 11 жовтня 2017 року. За даними Міністерства соціальної політики, пенсії перерахували для 10,2 млн осіб з огляду на індивідуальні показники їхнього заробітку і страхового стажу. Середній розмір доплат становив 560 грн. Пенсії для українців проіндексують 1 березня 2019 року, заявляв прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у жовтні 2018 року.

Згідно із законом про пенсійну реформу, із 2019 року в Україні мали ввести другий рівень пенсійної системи (накопичувальний), який повинен доповнити перший – традиційні солідарні пенсії. Норма передбачає, що українці будуть відраховувати на державний рахунок гроші, із яких потім отримають додаток до пенсії. Відмовитися від цього зможуть ті, кому на 1 січня 2019 року до пенсії залишається менше ніж 10 років.

Джерело:
До списку новин