загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Якщо ціну на газ знизять, долар буде по 50-60 грн, - Коболєв

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Незважаючи на передвиборчі обіцянки окремих кандидатів у президенти, вони не знизять ціну на газ, тому що це може закінчитися колапсом всієї фінансової системи, переконаний голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

"Будь-який кандидат у Президенти, який обіцяє зниження цін на газ, він розуміє, що це закінчиться просто колапсом всієї фінансової системи. І тоді вже не буде стояти питання ціни на газ. Тоді буде стояти питання курсу долара: він буде 40 гривень за долар чи 50, чи 60… І це дуже швидко закінчиться", - сказав він.

Коболєв також розповів, чому ще не буде ніякого зниження ціни на газ.

"В Італії прийшла популістична партія, яка обіцяла, що ніколи не буде підтримувати банки грошима з бюджету. І через 8 хвилин після приходу до влади вони прийняли рішення, що треба підтримати чергові банки. Це найшвидший момент, коли, як кажуть, "перевзулися в стрибку". І, я думаю, у випадку українських популістів вони перевзуються в стрибку хвилині на першій. І не буде ніякого зниження цін на газ. Тому що це просто зараз нереально, по-перше. А по-друге, це є неправильно. Ось і все", - додав він.

Собівартість видобутку природного газу, включаючи капітальні вкладення і всі супутні витрати на розвиток видобутку для компанії "Укргазвидобування", що входить до складу групи НАК "Нафтогаз України", становить $250 за тисячу кубічних метрів.

"Повна собівартість видобутку газу, без урахування кредитних коштів, яка враховує капітальні вкладення, кошти на розвиток, на буріння, землевідведення, але без урахування транспортування і податків - становить приблизно 250 доларів за тисячу кубічних метрів", - сказав Андрій Коболєв.

 

Джерело:
До списку новин