загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева: Із 1 березня період виплати субсидій синхронізують із періодом виплати пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

75% людей, які отримують субсидії, є пенсіонерами.

Субсидія в результаті змін, пов’язаних із монетизацією, стане соціальною виплатою. 1 березня період її виплати синхронізується із періодом виплати пенсій, і люди отримуватимуть ці кошти одночасно з пенсією.

Про це повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

"Субсидія в результаті всіх цих змін стає соціальною виплатою. Вона платиться місяць у місяць, день у день. Ці всі зміни, відповідно, в нормативні документи вже вносяться. Таким чином, із 1 березня період виплати синхронізується із періодом виплати пенсій і, відповідно, люди отримуватимуть ці кошти одночасно з пенсією", - сказав міністр.

Він зазначив, що субсидії вже призначені, й задача полягає в тому, щоб їх виплатити.

"75 % людей із тих, хто отримує субсидії, це пенсіонери.  Відповідно, вони сьогодні отримують пенсію частково через банки, частково - через "Укрпошту". Напрошується висновок сам собою, - чи виплачувати ці кошти напряму підприємствам чи на рахунки людей, які вже сьогодні отримують пенсію – це чисто технічне питання, нормальне, яке не потребуватиме серйозних зусиль", - зауважив Андрій Рева.

 

Джерело:
До списку новин