загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рейтинг хороших країн: Фінляндія посіла перше місце, Україна – 75

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Оприлюднили результати рейтингу The Good Country Index, в якому оцінюють внесок країн світу в загальне благо людства. Україна опинилась на 75 сходинці.

Слід зауважити, що згідно з показниками індексу в розділі науково-технологічного процесу Україна отримала перше місце. А за екологічними критеріями опинилась на 133 позиції з 153-х.

The Good Country Index – це рейтинг, який складають на основі даних ООН та інших міжнародних організацій про внесок країн в загальносвітовий розвиток. “Цей індекс розроблений для того, щоб розпочати глобальні дебати про те, для чого насправді потрібні ті чи інші країни. Чи вони існують виключно для служіння інтересам своїх політиків, підприємств і громадян, чи вони активно працюють для всієї планети?” – зазначають організатори ініціативи.

В цьому рейтингу оцінюють країни в кількох категоріях: “Наука і технології”, “Культура”, “Міжнародний мир і безпека”, “Світовий порядок”, “Планета і клімат”, “Заможність та рівність” і “Здоров’я та благополуччя”.

Першу позицію цього року посіла Фінляндія. До п’ятірки лідерів також увійшли Ірландія, Швеція, Німеччина і Данія, що розмістились у рейтингу відповідно.

Найменш розвинутими країнами, за підрахунками The Good Country Index, виявилися Сурінам, Мавританія, Ємен, Лівія та Ірак.

 

Джерело:
До списку новин