загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева заявив, що завищені платіжки за газ є незаконними

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Платіжки із завищеними тарифами за газ, які прийшли людям, є незаконними, і платити за них не потрібно. Українці, які оплатили завищені січневі газові рахунки, повинні вимагати повернення коштів.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі одного з телеканалів.

“Ті платіжки, які прийшли людям є незаконними, платити за них непотрібно. Я маю на увазі ті платіжки, які стосувалися оплати за газ без лічильників у тому випадку, коли використовується газ для приготування їжі”, — зазначив міністр.

Він підкреслив, що газозбутові організації нарахували споживачам доплати незаконно, і ці доплати не підлягають оплаті. 

Міністр уточнив, що незаконними є ті платіжки, що стосуються громадян, які використовують газ тільки для приготування їжі і не мають лічильників.

Крім цієї групи платників, є також ті, хто використовують газ комплексно (мають лічильники) і ті, хто підігрівають воду і готують на газу їжу (75-80% мають лічильники).

За словами Реви, організації, які постачають газ, повинні були поставити людям лічильники, вартість яких було закладено в платіжках. Тепер українці, які оплатили завищені січневі газові рахунки, повинні вимагати повернення коштів.

Нагадаємо, НАК “Нафтогаз” закликав мешканців Києва робити скріншот платіжок із суттєво збільшеним тарифом на газ і відправляти компанії.

 

Джерело:
До списку новин