загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Спритність рук і трохи чарівництва: у Баварії відкрили академію магії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після навчання студенти отримують спеціальні сертифікати.

У Баварії відкрили справжню Академію магії. Шанувальники чарівництва в захваті! Її заснував колишній ілюзіоніст.

Академія розташована в передмісті німецького Мюнхена в комуні Пуллах. Цей навчальний заклад є унікальним у своєму роді. Захоплені студенти збираються в невеликих атмосферних кімнатках. Головний маг показує їм майстер-клас – справжні купюри по 50 євро запалали в його гаманці. Потім викладач говорить одне чарівне і всім відоме слово "Абракадабра", і купюри знову стають цілими. Усе це відбувається невимушено і легко, а виглядає просто неймовірно. Ілюзіоніст запевняє, що в Інтернеті такому навчитися неможливо.

Керівник Магічної академії Пуллаха розповідає про діяльність закладу:

"Вчити магії – це не просто зібрати кілька цікавих фокусів і показати їх. Це шліфування манери мови, рухів і подачі. А також, що важливо, - розвиток особистості".

Серед студентів можна зустріти пенсіонерів, молодих хлопців і дівчат, топ-менеджерів і підприємців. Навчання проходив навіть священик з місцевого монастиря, якому вже 80 років. Він став найстаршим студентом академії. Мета у всіх різна: хтось хоче навчитися розважати дітей і онуків, хто прагне навчитися дивувати, а для когось важливо утримувати інтерес аудиторії.

Маріанна Гоффман, менеджер IT-компанії поділилася враженнями:

"Можливо, ми просто хочемо мріяти, а, можливо, навпаки – занадто раціональні".

Марко Харбор, підприємець, розповідає про навчання:

"Мені хотілося придумати щось незвичайне, зовсім інше, щоб це був і не спорт, і не ремесло. Але в той же час, щоб це можна було зробити самостійно, і щоб цим можна було привернути увагу людей".

Керівник академії переконаний, що отримані знання та навички допоможуть студентам не тільки в магії. Вони будуть почувати себе більш впевненими в самих різних ситуаціях, наприклад, під час флірту чи ділових переговорів. Академія – єдиний навчальний заклад в Німеччині, де видають сертифікат про закінчення магічного навчання. І це враховуючи те, що захоплення різними фокусами та ілюзіями на піку популярності в країні.

 

Джерело:
До списку новин