загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Година фізичної активності на день є запорукою довголіття — вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

60 хвилин фізичної активності на день підвищують шанси чоловіків і жінок досягти похилого віку.

Такого висновку дійшли вчені медичного центру при Університеті Маастрихта в Нідерландах.

При цьому до фізичної активності відносяться не тільки класичні вправи, але й прогулянки з собакою, поїздки на роботу на велосипеді і робота в саду.

Всього вчені дослідили дані 120 тисяч осіб починаючи з 1986 року. Тоді 4160 жінок і 3650 чоловіків були в віці 68-70 років. Вчені зібрали дані про те, скільки часу на день люди займаються фізичною активністю, та інші показники.

Виявилося, що жінки, які щодня займалися фізичною активністю впродовж 30-60 хвилин, шанс дожити до 90 років був на 21% вище, ніж у жінок, які були активні 30 хвилин на день і менше. А чоловіки, які щодня займалися фізичною активністю по 90 хвилин, шанс досягти 90-річного віку збільшувався на 39% в порівнянні з тими, хто був активний менше півгодини вна день.

Однак в дослідженні не були враховані інші чинники, що впливають на тривалість життя, наприклад: куріння або вживання алкоголю.

 

Джерело:
До списку новин