загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін хоче монетизувати субсидії через Ощадбанк і Пенсійний фонд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Монетизація субсидій пенсіонерам буде синхронізована з виплатою пенсій – Кістіон.

Кабмін має намір виплачувати монетизовані субсидії пенсіонерам одночасно з пенсією, а іншим одержувачам – шляхом грошового переказу в Ощадбанку. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон.

"Працюємо над тим, щоб виплата субсидій пенсіонерам була синхронізована з виплатою пенсій на початку місяця, а Ощадбанк виплачував кошти іншим субсидиантам з 11 числа кожного місяця грошовим переказом "Швидка копійка", – написав він у соцмережі Facebook.

Він також додав, що уряд буде з березня виплачувати субсидії безпосередньо одержувачам через Ощадбанк і Пенсійний фонд.

У 2019 році вирішено провести монетизацію субсидій на оплату житлово-комунальних послуг у три етапи; рішення прийняла 11 жовтня міжвідомча робоча група з підготовки пропозицій щодо монетизації субсидій.

 

До списку новин