загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна обирає президента: кандидати почали говорити про зміни в пенсійній і медичній галузях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кандидати на головний державний пост продовжують роздавати обіцянки.

Реформи наше все. Кандидати в президенти почали говорити про зміни в пенсійній і медичній галузях. Більше того: є і такі, які пропонують ввести відповідальність за невиплату зарплат.

Пенсійна реформа. Юлія Тимошенко пропонує ввести накопичувальну систему. Кожному українцеві – власний рахунок, на якому і будуть зберігатися всі відрахування. Депутат порахувала: за життя людина здатна відкласти втричі більше грошей, ніж отримує від держави за діючими правилами. Такою арифметикою політик поділилася з жителями Дніпропетровської області. Саме зі своєї малої батьківщини Тимошенко і почала свій передвиборчий тур.

"З першого дня роботи людині відкривається в банку її власний пенсійний рахунок. І все життя, скільки людина працює, не в небо відправляються внески, а саме на персональний рахунок людини, який гарантується всіма золотовалютними резервами країни, усіма ресурсами держави. І коли людина виходить на пенсію, то вона має рахунок, яким може розпоряджатися сама ", – заявила політик.

Олександр Вілкул сьогодні сконцентрувався на медичній рефомі. Політик знаходиться в Павлограді Дніпропетровської області. З місцевими лікарями і жителями поділився – прихильник страхової медицини. Вірить: можливість людини вибирати медустанову додасть галузі конкуренцію і якість послуг.

"Закриття лікарень, платні медичні послуги, зрив вакцинації та епідемії хвороб, яких не було в країні десятиліттями – це не реформа. Коли кожен бюджетник, кожен пенсіонер і кожна дитина отримає страховку за рахунок коштів держави, а кожен працюючий на підприємстві – за рахунок коштів цього підприємства незалежно від форми власності. І гроші тоді прийдуть в медицину, і зарплати тоді підвищаться реально у лікарів і у медперсоналу ", – зазначив він.

Кримінальну відповідальність для чиновників за невиплату зарплат і пенсій. Таке нововведення в Україні пропонує Валентин Наливайченко. Правила хоче прописати в "Кодексі соціального захисту". Про це заявив під час свого візиту до Рівненської області.

"Тут, у вагоноремонтному депо, найголовніше, що я почув і побачив – найкращий потенціал України – це люди. З такими людьми ми змінимо країну, підемо вперед і наведемо лад на рідній землі", – зазначив він.

Як відомо, чергові вибори президента України повинні відбутися 31 березня 2019 року. 

 

Джерело:
До списку новин