загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Старенька після смерті оригінально попрощалося з близькими: у мене нарешті дуже гаряче тіло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Бабуся запросила всіх до себе на похорон.

2 лютого, в канадському місті Гамільтон померла літня жінка на ім'я Сибіль Марі Хікс. Її смерть так і могла пройти непомітно для людства. Однак, через деякий час у місцевій газеті вийшов некролог про неї, починався він не зовсім звичайно, що і зробило її знаменитою.

Некролог померлої канадки привернув увагу користувачів соцмереж через те, як незвично був написаний. Мало того, що послання було від першої особи, так ще й не обійшлося без висловів, які спочатку викликають сміх, а потім змушують ридати.

"Мені дуже шкода визнавати це… Але я, міс Рон Хікксіз з Бейсвілля, померла. Поруч зі мною в цей момент була моя старша дочка Бренда, і сталося це в 8:20 ранку".

Так, жінка написала некролог від першої особи. Вона навіть вирішила вказати. На цьому родзинки її останнього листа не закінчувалися.

Розповіла Сибіль і про своє життя. Вона вчилася на медсестру, а потім разом з чоловіком управляла компанією автобусів, добре розбиралася в садівництві. І тепер нарешті досягла того, чого хотіла.

"В мене нарешті дуже гаряче тіло… тому що мене кремували".

Чоловіка жінка назвала "Horse’s Ass", що можна перевести як "коняча дупа". Також бабуся зізналася, що дітей терпіла. І розкрила таємницю, що її улюбленцем був старший син Боб.

Але і всім іншим Сибіль теж присвятила теплі слова.

"Брайан, який найбільше любив печиво "Орео", Бренду або Хейзел, яка бігла мити туалет, як тільки до нас заявлялися гості, Барбара — міс досконалість і малюк Брюс, який не любив їсти індичку, тому що боявся кісток у ній".

Судячи з усього, сім'я у жінки була велика. Вона написала, що буде сумувати за 13 онуками.

Хікс запросила всіх до себе на похорон, де будуть не тільки її чоловік та близькі, але й якась Дороті, яка тепер дбає про її чоловіка. Сибіль повідомляє, що некролог писала собі сама, і закінчує його дуже зворушливо.

"Спасибі за те, що розділили зі мною це життя. Я піду сплаваю до буйка і назад".
 

Користувачі високо оцінили таке послання і були по-справжньому розчулені.

"Який чудовий некролог! Потрібно, щоб більше людей писали їх від першої особи. Я б хотіла бути знайома з нею"; "Я так сміявся, а потім прочитав останній рядок і мало не заплакав".

Правда, був один момент, який викликав безліч питань.

"А нікого не збентежила згадка Дороті?"; "Так, я теж подумала, що вона про його дівчину розповіла?"

Але один з користувачів зробив розумне припущення.

"Я думаю, що Дороті — це їхня собака, а так вона просто жартує".
Джерело:
До списку новин