загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Смійся над смертю: жінка пережила Голокост, розвідку, три шлюби і в свої 97 готова до нових експериментів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чарівна бабуся Інге Гінсберг має цілу армію шанувальників.

97-річна Інге Гінсберг чарівна бабуся-металіст, чия творча енергія б'є ключем. Жінка має цілу армію шанувальників, заради яких вона вигадує все нові й нові тексти. Її знають, як Death Metal Grandma. Ось уже п'ять років вона є беззмінним лідером гурту The TritoneKings, виконуючої важкий рок.

"Більшість старих людей в Америці і Європі виключені з активного соціального життя. І творчість для нас – це шанс бути почутими. Вже давно пішли мої батьки, пішли мої друзі, я залишилася на цьому світі одна, і не було людини, яку цікавило б, що я хочу сказати. Але тепер зі мною мої друзі-музиканти, шанувальники, глядачі. Це додає мені сили", – пояснює Інге.

За характером Інге справжній рокер: смілива, харизматична, з прекрасним почуттям гумору. Під час виступів вона зал заводить не гірше молодих і навіть "показує козу", що приводить у захват публіку. На сцену Інге виходить незмінно в концертних вечірніх сукнях.

У 1922 році в Австрії в заможній єврейській родині народилася мила дівчинка Інге Гінсберг.

Друга Світова Війна і насамперед включення Австрії до складу фашистської Німеччини повністю змінила її безтурботне життя.

Батька німці відправили в концентраційний табір Дахау, сама ж Інге з мамою і братом втекли через Альпи у Швейцарію. Незабаром дівчина була захоплена фашистами і як єврейка відправлено в концтабори. 

Після останнього ув'язнення, в Лугано, завдяки сприянню свого майбутнього чоловіка-піаніста (і за сумісництвом шпигуна) Інге Гінсберг визначили покоївки-економкою на дипломатичну віллу.

Там вона була завербована американськими спецслужбами і вела розвідувальну діяльність проти фашистської Німеччини і Італії на користь Штатів. Згодом Америка пропонувала їй шпигувати проти Радянського Союзу, однак вона відмовилася. 

Після війни молода Інге жила разом зі своїм чоловіком в Цюріху, де займалася музикою і журналістикою. Після розлучення з чоловіком, вона подалася в Ізраїль і вийшла заміж повторно, але і цей шлюб виявився неміцним. А ось зі своїм третім чоловіком, Куртом Гінсбергом, Інге прожила аж до 1999 року, поки не овдовіла.

Важкий рок захопив Інге, коли їй було вже за 90. Вона раптом відчула, що здатна сама виконувати свої вірші. Співати у Інге не дуже виходило, а от декламувати тексти під чіткий, агресивний акомпанемент їй вдавалося відмінно.

Її друг, музикант і композитор Педро да Сілва, порадив їй звернути увагу на важкий рок. Так вона і стала в 2013 році лідером дез-метал групи The TritoneKings.

Смійся над смертю: жінка пережила Голокост, розвідку, три шлюби і в свої 97 готова до нових експериментів

Пісня, яку Інге представила в 2015 році, називалася "Смійся над смертю" і її приспів звучав так: "Пий та їж, співай і смійся – і тоді диявол повернеться в пекло".

 

В компанії молодих музикантів, які обожнюють свою вокалістку, вона відчуває себе як риба у воді.

Бабуся-рокерша не соромиться брати участь у вокальних телепроектах і два роки поспіль намагалася разом зі своєю групою пробитися на "Євробачення" в якості представника Швейцарії. На жаль, поки їм не вдавалося.

Її девіз – завжди усміхатися. Навіть якщо ти згадуєш про дуже важкі моменти свого життя. Цієї неймовірно привабливою посмішкою і невичерпним оптимізмом 97-річна Інге підкорює мільйони. 

 



Джерело:
До списку новин