загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міграція: українці оплачують пенсію поляків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Понад мільйон громадян України роблять відрахування в пенсійний фонд Польщі. Про це повідомило польське видання PAP.

ПЛАТНИКИ. Згідно зі звітом польської системи соціального страхування, майже 1,5 мільйона трудових мігрантів з України мають у Польщі особисті рахунки і регулярно здійснюють пенсійні відрахування.

РОЗМІР. За даними системи соцстрахування, трудові мігранти щомісяця платять до пенсійного фонду понад 3 млрд злотих або майже 790 млн доларів, що можна порівняти із запланованими витратами держбюджету України на Нацполіцію в 2019 році.

ПРИРІСТ. Як повідомила польська влада, за останні 10 років число мігрантів, зареєстрованих у системі пенсійного фонду, зросло майже в 10 разів. При цьому основний приріст припав на 2014 рік, коли в Україні відбулася «Революція гідності».

 

Джерело:
До списку новин