загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Індексація пенсій в Україні: Рева уточнив суми

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соцполітики Андрій Рева заявив: автоматична індексація пенсій в Україні торкнеться всіх. 

Винятки не передбачені, підвищувати рівень виплат будуть для кожного пенсіонера. Рева нагадав, що проводитися індексація буде відповідно до закону про пенсійну реформу, який був прийнятий 3 жовтня 2017 року.

"У 2019-2020 роках будуть враховуватися показники інфляції в розмірі 50% річної інфляції. І показник зростання середньої зарплати за попередній рік – теж в розмірі 50%. Умовно кажучи, якщо інфляція була 9,8% за минулий рік, значить 4,9%. Якщо 25% було зростання середньої зарплати, половина – це 12,5%. тобто 17,4% зростання", – докладно пояснив Рева.

Він уточнив, що таким чином базовий розрахунок пенсій при перерахунку за 2014-2016 рік становив 3764 гривні. Далі це множилося на коефіцієнт трудового стажу і коефіцієнт заробітку. Тепер базовий показник в 3764 буде помножений на 1,174.

"І у нас є категорія громадян, у яких великий стаж, але був маленький заробіток в СРСР через те, що була така соціальна політика. Ось для цих громадян ми розробляємо механізм індексації, який дозволить їм мати більшу пенсію", – запевнив міністр. 

 

Джерело:
До списку новин