загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ставку ЄСВ для деяких категорій працівників можуть підвищити для виплати пільгових пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховній Раді запропоновано прийняти за основу законопроект щодо удосконалення відносин у сфері пенсійного забезпечення.

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроект № 9032 від 03.09.2018 р., яким пропонується змінити механізм відшкодування витрат ПФУ на виплату і доставку дострокових пенсій за віком на пільгових умовах шляхом встановлення для платників додаткових ставок ЄСВ у розмірі:

· 15% визначеної законодавством бази нарахування ЄСВ - за осіб, зайнятих повний робочий день на підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці за списком № 1 виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких повний робочий день дає право на пенсію за віком на пільгових умовах, затвердженим КМУ;

· 7% визначеної законодавством бази нарахування ЄСВ - за осіб, зайнятих повний робочий день на інших роботах із шкідливими і важкими умовами праці, за списком № 2 виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких повний робочий день дає право на пенсію за віком на пільгових умовах, затвердженим КМУ.

 

Джерело:
До списку новин