загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Серед останніх: Україну оцінили за рівнем життя у світі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Україна опинилась в останній десятці у рейтингу країн за рівнем життя.

У рейтингу країн світу за рівнем життя Україна посіла 62-е місце з 71. Про це свідчать результати дослідження сервісу Numbeo.

Зазначається, що таким чином Україна опустилася на п’ять позицій.

Також повідомляється, що в цьому рейтингу Україна опинилася нижче всіх сусідніх країн. Так, Білорусь розташувалася на 37-му місці, Польща – на 35-му, а Росія – на 59-му.

Перші три позиції посіли Данія, Швейцарія та Фінляндія. На останньому місці в рейтингу – Єгипет.

Сервіс Numbeo оцінював країни за кількома показниками: за рівнем безпеки на вулиці, купівельною спроможностю громадян, вартістю житла, рівнями медицини і екологічного стану в країні.

Numbeo – це запущена у 2009 році глобальна база даних про споживчі ціни, передбачуваний рівень злочинності, якість медичного обслуговування, а також інші статистичні дані.

 

Джерело:
До списку новин