загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії Гітлера досі отримують десятки людей: за лояльність, вірність і слухняність

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Бельгії близько 30 громадян досі отримують призначені Гітлером пенсії.

27 літніх бельгійців або їхніх спадкоємців досі отримують додаткову пенсію з Берліна. Відомо, що тоді відповідні нарахування їм були обіцяні тодішнім керівником Третього рейху Адольфом Гітлером. Про це інформує De Morgen.

Варто зазначити, що Гітлер гарантував подібні виплати громадянам інших країн за "лояльність, вірність і слухняність". 

Розмір даних виплат варіюється від 425 до 1275 євро. Це просто бонус до звичайної пенсії.

Наразі вже відомо, що одержувачати відповідного нарахування є колишні нацисти, що були членами формувань "Ваффен СС" у роки Другої світової, чи їхні прямі спадкоємці. Також відзначається, що дана грошова винагорода гаранутвалась зрадникам, які переходили у ряди нацистів особисто Гітлером.

«Імена цих людей відомі німецькому послу (в Бельгії), проте федеральний уряд, який багато років не могло прийняти реформи в сфері фінансів, ще не проінформований про дані бельгійців», — наводить видання текст резолюції, представленої до розгляду комітету.

Член «Групи пам’яті», що включає в’язнів концентраційних таборів Третього рейху і їхніх нащадків, Алвін де Конінк повідомив, що протягом 70 років бельгійські нацисти отримують пенсії в розмірі від 425 до 1275 євро на місяць. У той же час, зазначив Конінк, бельгійці, яких під час війни використовували в Німеччині як рабську силу, отримували компенсацію в розмірі лише 50 євро щомісяця.

Інформацію про ці виплати оприлюднили після набуття чинності постанови ЄС, яка зобов'язує держави-члени обмінюватися інформацією про пенсії, що виплачуються через кордони. 

Як виявилося, після 1949 року Федеративна Республіка Німеччина як правонаступник Третього рейху в міжнародному праві виконує всі зобов'язання, включно з пенсійними.

Інформація про виплати дійшла до парламенту Бельгії, де вже зареєстрована резолюція із закликом до уряду "терміново вирішити цю проблему дипломатичним шляхом". Відомо, що зазначена справа винесено на обговорення парламентського комітету у закордонних справах.

 

Джерело:
До списку новин