загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 правил психології, які варто знати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

7 цінних правил з психології, про які варто пам’ятати кожному.

Правило Дзеркала. Оточуючі вас люди – ваші дзеркала. Вони відображають особливості вашої особистості, які часто вже не усвідомлюються. Наприклад:

Якщо хтось грубіянить, значить, ви так хочете, ви це дозволяєте.

Якщо хтось знову і знову обманює, значить, у вас є схильність до того, щоб повірити будь-кому. Так що ображатися нема на кого.

Правило Вибору. Все, що відбувається в житті – результат вашого вибору. І якщо сьогодні ви спілкуєтеся з нудною людиною, чи означає це, що і ви така ж нудна людина?

Немає поганих і злих людей – є нещасні. Якщо ви розгрібаєте їх проблеми, значить, вам це подобається. Так що, нема до кого висувати претензії. Автори і творці своєї долі – ми самі.

Правило Похибки. Реальний світ – не тільки чорне і біле, є ще світло-сіре і темно-біле. Ви – не ідеал, ви просто хороша людина і маєте право на помилку. Головне – зуміти визнати її і вчасно виправити.

Правило Відповідності. Ви маєте рівно те і рівно стільки, на що заслуговуєте, не більше, не менше.

Якщо ви не можете любити людину на повну, смішно вимагати, щоб ця людина так любила вас. Так що всі претензії безглузді.
І разом з тим, коли ви вирішуєте змінитися – змінюються і оточуючі люди (в кращу сторону).

Правило Залежності. Вам ніхто нічого не винен.

Ви ж зможете безкорисливо допомогти всім. І вам це в радість.
Щоб стати добрим, треба стати сильним.
Щоб стати сильним, треба повірити в те, що все можете.
Вірте! Але вмійте говорити «НІ!»

Правило Присутності. Минулого немає, тому що в кожну наступну секунду настає справжнє. Майбутнього немає, тому що його ще нема. Прихильність до минулого призводить до депресії, занепокоєння майбутнім породжує тривогу. Поки ви живете справжнім, ви справжні. Є привід радіти.

Правило оптимізму. Поки ви скаржитесь на життя, воно проходить повз. Очі бачать, ноги ходять, вуха чують, серце працює, душа радіє.

Наприклад, мій фітнес – сонячне літо, луг і річка. Поки я рухаюся, поки вітер обвіває шкіру – я живу. Коли я дивлюся телевізор, лежачи на дивані, або спілкуюся з друзями в Інтернеті – я не в цьому, а в потойбічному світі.

Джерело:
До списку новин