загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Київським пенсіонерам обмежать кількість безкоштовних поїздок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розмір компенсації пропонують встановити на рівні 240 гривень.

Київська міська держадміністрація опублікувала проект розпорядження про затвердження розміру щомісячної компенсації пільговикам проїзду всіма видами громадського транспорту.

Про це повідомляють на сайті КМДА.

Розмір компенсації пропонують встановити на рівні 240 гривень на місяць, а виплачувати їх хочуть готівкою. Цих грошей вистачить на покриття 30 разових поїздок у комунальному транспорті столиці.

Йдеться про ті категорії громадян, які визначені п. 2 Порядку надання пільг у грошовій формі з оплати проїзду всіма видами транспорту загального користування на міських, приміських і міжміських маршрутах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 14 березня 2018 року №197.

Нагадаємо, з 2017 року пенсіонери можуть безкоштовно їздити в київському метрополітені винятково в разі використання картки киянина.

 

Джерело:
До списку новин