загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман розкрив деталі нового етапу пенсійної реформи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами прем'єра, головне завдання – подолати бідність пенсіонерів.

Кабінет міністрів України починає новий етап пенсійної реформи – впровадження автоматичної щорічної індексації виплат з метою підвищення доходів українських пенсіонерів.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час наради з питань індексації пенсій, в якій також брав участь президент Петро Порошенко, інформує прес-служба уряду.

У повідомленні наголошується, що з 1 березня відбудеться індексація пенсій, а в подальшому таке підвищення буде автоматичним. Крім того, 2019 року доплату отримають пенсіонери з великим трудовим стажем.

"Ми починаємо новий етап у реформі пенсійної системи. 2017 року перед нами стояло завдання побудувати справедливу систему, подолати дефіцит Пенсійного фонду і уникнути підвищення пенсійного віку. Ми це зробили. І з жовтня 2017 року ми розпочали перерахунок пенсій. Щорічно в майбутньому вестимемо перерахунки пенсій, щоб подолати ключовий виклик – бідність пенсіонерів", – заявив Гройсман.

Нагадаємо, на цій же нараді президент Петро Порошенко заявив, що зростання пенсій з 1 березня торкнеться більш ніж восьми мільйонів пенсіонерів. У свою чергу міністр соціальної політики Андрій Рева додав, що середнє підвищення пенсій становитиме 255 гривень.

 

Джерело:
До списку новин