загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Київ: хліб зі знижками продаватимуть тільки за Карткою киянина

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З березня 2019 року в кіосках «Київхліб» купити хліб зі знижками можна буде тільки по Карті киянина. Про це повідомила заступник голови КМДА Марина Хонда.

Знижка на хліб і хлібобулочні вироби для власників Картки киянина буде надаватися в залежності від їх пільгової категорії. Марина Хонда пояснила, що власники Картки киянина розділені на  5 категорій. Кожна з цих категорій має свій розмір знижки (від 20 до 70%).

Власники Картки киянина, які не мають пільг, зможуть купувати соціальні сорти хліба зі знижкою 20%.

«Коли хліб реалізовувався за фіксованими цінами, у нас були випадки скупки продукції підприємцями, його перепродавали за ринковими цінами. Оскільки все-таки є позиція, що хліб повинен бути доступний саме соціально незахищеним верствам населення, була встановлена ​​нова система знижок для пільговиків», – підкреслила Марина Хонда.

Власник Картки киянина зможе придбати зі знижкою одну одиницю продукції в день на вибір: батон «Фірмовий» 0,5 кг, хліб «Фірмовий український» 0,95 кг або хліб пшеничний «Фірмовий» 0,65 кг.

 

Джерело:
До списку новин