загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні підрахували домогосподарства, яким відмовили в субсидії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З травня минулого року відмову в наданні субсидії отримали 480 тисяч домогосподарств, з них 3,5 тисяч домогосподарств отримали відмову вже цього року.

Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

За інформацією регіональних підрозділів з питань соціального захисту населення, станом на 15 лютого кількість домогосподарств, яким відмовлено у призначенні субсидії з 1 травня 2018 року, становить 480 тисяч.

При цьому в прес-службі уточнили, що серед тих, хто звернулися по субсидію вже з початку поточного року, відмови отримали 3,5 тисячі домогосподарств.

Нагадаємо, відмовити у субсидії тим, хто має доходи менші за мінімальну зарплату, не можуть.

Кілька десятків відсотків від тих, хто отримує субсидії на житлово-комунальні послуги, є неправомірними отримувачами субсидій.

 

Джерело:
До списку новин