загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Думка: пенсійний вік піднімуть після виборів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українців, які збираються найближчим часом вийти на пенсію, може чекати неприємний сюрприз. Про це заявив заступник директора «Центру економічної стратегії» Дмитро Яблоновський.

ДУМКА. За словами експерта, в Україні в 2019 році підвищать пенсійний вік. Однак, зазначив Яблоновський, це відбудеться не після президентських виборів, а після парламентських.

ПРИЧИНА. Експерт пояснив, що вже зараз дефіцит Пенсійного фонду досить високий. Це означає, що обіцяне зростання пенсій в 2019-му можливе тільки за рахунок підвищення пенсійного віку. Тобто, пояснює Яблоновський, одні люди не вийдуть на пенсію вчасно, в той час як інші отримають символічну надбавку.

ЗАЗНАЧИМО, експерт також додав, що протягом останніх декількох років Пенсійний фонд не може ефективно виплачувати пенсії через відсутність достатньої кількості фінансів. Тому ПФУ періодично позичає гроші у Державної казначейської служби, зазначив Яблоновський.

НАГАДАЄМО, в цьому році вибори Президента України відбудуться 31 березня. У той же час парламентські вибори заплановано на 27 жовтня.

ДО РЕЧІ, як обіцяють у Мінсоцполітики, після індексації пенсій з 1 березня виплати пенсіонерів збільшаться на 17-20% (в середньому на 255 грн).

 

Джерело:
До списку новин