загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українців почнуть рахувати в цьому році - Держстат оприлюднив дату пробного перепису

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Голова Державної служби статистики повідомив, що в 2019 році Держстат проведе тестову перепис населення, що є підготовчим етапом до Всеукраїнського перепису населення у 2020 році

Глава Державної служби статистики повідомив, що в 2019 році Держстат проведе тестовий перепис населення. За основу планують взяти по одному району в Києві та Київській області, а саме Оболонський район м.Києва та Бородянський район Київської області.

Пробний перепис населення є підготовчим етапом до проведення Всеукраїнського перепису населення в 2020 році. 

Пробний перепис передбачає апробацію програми і переписного інструментарію, визначення основних організаційних заходів, тестування інноваційних технологій, визначення оптимальних дат і тривалості проведення самої процедури. Іншими словами, влада хоче обкатати всі деталі майбутньої перепису, а заразом точно розрахувати, скільки і яких для нього знадобиться ресурсів.

Нагадаємо, в останній раз перепис населення здійснювавався в 2001 році. З тих пір дані про кількість громадян, які проживають на території України, настільки застаріли, що демографи не можуть навіть припустити приблизну кількість українців. Згідно загальних правил, всеукраїнський перепис має відбуватись щороку. Однак перепис населення не проводився у зв’язку з відсутністю фінансових ресурсів в бюджеті країни через конфлікт на сході країни і важкою економічною ситуацією.


До списку новин