загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева розповів, як довго 2 системи нарахування субсидій будуть діяти паралельно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабмін хоче оцінити ефективність кожної з систем виплати.

Протягом трьох місяців в Україні діятимуть паралельно дві системи нарахування населенню житлових субсидій. Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева під час години запитань до уряду у Верховній раді.

Зокрема, йдеться про березень, квітень та травень.

"Протягом березня, квітня і травня поточного року дві системи виплати субсидій населенню -безготівкова та готівкова в грошовій формі - будуть функціонувати паралельно", - повідомив Рева.

За його словами, в уряді планують оцінити, чи продовжувати виплату субсидій у такій спосіб у подальшому.

"Це дасть можливість об’єктивно оцінити ефективність кожної з них, щоб прийняти зважене рішення щодо подальшого використання цих механізмів соціальної підтримки в майбутньому", - додав міністр соцполітики. 

Органи соціального захисту будуть повідомляти субсідіантов про суму наданої державної допомоги на оплату комунальних послуг через смс-повідомлення. 

У повідомленнях окремо буде вказана і сума соціальної виплати для пенсіонерів. Повідомлення вирішено ввести, щоб зробити доступною і прозорою систему підрахунку і нарахування субсидій. Рева вважає, що розсилка повідомлень допоможе побутовим споживачам краще контролювати споживання комунальних слуг.

Нагадаємо, Рева заявив, що субсидію готівкою отримають більше 3 мільйонів домогосподарств.

Як повідомлялося раніше, в березні 2019 року пенсіонери отримають субсидію для оплати комунальних платежів за лютий 2019 року разом з пенсією. При цьому всі інші субсідіанти зможуть отримати субсидію з 12 березня у відділенні Ощадбанку за пред'явленням паспорта і ідентифікаційного коду.

 

Джерело:
До списку новин