загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Унікальні властивості ладану, про які мало хто знає. Дослідження, що сильно вразили медиків!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Аромат ладану лікує душевний біль, дарує людині відчуття спокою і захищеності. А ще ладан пригнічує розмноження мікробів в повітрі, у воді і, головне, – в організмі! У чому ж секрет цієї речовини?

Корисні властивості ладану

В Біблії вказано рецепт, як приготувати запашні кадила і як його використовувати: «І сказав Господь до Мойсея:«Візьми собі пахощів: бальзаму, і хелбану, халвана, та чистого ладану, всього порівну. І зроби з них масти курильний складу, стертий чисте, святе».

Чистий ладан – це і є ладан, смола дуже рідкісного дерева Boswellia, що росте в Аравії. Стакти – це смирна з стіраксового дерева (мирра).

Халван запашний – це застиглі гранули молочного соку з рослини сімейства зонтичних, що володіє болезаспокійливими, спазмолітичні і сечогінними властивостями. Хелбану – не що інше, як стулка раковини особливого виду молюска, що мешкає в Червоному морі. Стерті в порошок, вони з давніх-давен використовувалися в медицині.

Зібравши воєдино ці компоненти, вчені спробували встановити властивості істинного біблійного ладану. Результат їх вразив: ладан виявився найпотужнішим иммуностимулятором!

Ось і виходить, що коли священнослужителі обкурювали ладаном хворих, дим, уособлюючи світлі сили, заповнював простір кімнати. У медичному сенсі – вбивав віруси і хвороботворні бактерії.

Найдрібніші частинки, потрапляючи через легені в організм, надають неймовірний оздоровчий ефект! B димі ладану містяться речовини, які перемагають стрес, допомагають впоратися з нервовим виснаженням, панічними атаками і безсонням.

Аромат ладану зміцнює пам’ять. В епоху Середньовіччя вірменський лікар Амирдовлат Амасиаци писав: «Своєю гарячою і сухою природою ладан зміцнює розум і виліковує забудькуватість». Даоси рекомендували ладан як засіб, що продовжує життя.

На Русі в монастирях для зміцнення здоров’я здавна пили воду, настояну на Ладані. Окуривая ладаном, лікували хворих, одержимих бісом. Адже ладан, як і молитва, – більшою мірою ліки для душі, ніж для тіла. Смола при високих температурах вивільняє біокаталізатори, які полегшують розширення свідомості.

 

Джерело:
До списку новин