загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева заявив, що тарифи ніхто не знижуватиме, бо багаті повинні платити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соцполітики Андрій Рева пояснив, що в Україні тарифи ніхто не знижуватиме.

Про це він сказав у ефірі одного із телеканалів.

Міністр соцполітики зазначив, що коли тарифи були низькими, уряд дотував “Нафтогаз”, зараз же газовий монополіст став прибутковою компанією. 

"Ми сьогодні платимо ті тарифи, які є, тобто безпосередньо оплачуємо вартість того газу, який отримуємо. Я хочу нагадати, що тарифи в 2014 році були нижчими, ніж сьогодні. Тільки є одна проблема, з бюджету 114 мільярдів в 2014 році передали" Нафтогазу "в якості прямої дотації на покриття збитків. Тобто або платимо тариф, або знаходите гроші і покриваєте збитки "Нафтогазу ", - зазначив міністр.

Також Рева переконаний, що повну вартість тарифів за газ сплачують лише багаті, тоді як бідні отримують субсидії.

“Якщо низькі тарифи і дотується “Нафтогаз” – це означає, що і бідні, і багаті платять однаково. А багаті можуть платити більше”, – наголосив Рева.

За його словами, на сьогоднішній день "Нафтогаз" не отримує дотацій з бюджету, а на субсидії в поточному році витратять лише 55 мільярдів гривень.

"Тепер, коли у нас піднялися тарифи, у нас в цьому році на систему субсидій направляється 55 мільярдів для тих домогосподарств, які самі не можуть заплатити, але інших ми не дотуємо, інші платять самі. На сьогоднішній день ми дотуємо виключно тих, хто не може платити самостійно. Якщо ми говоримо про те, що утримаємо низький тариф, то ми повинні розуміти, що за нього хтось заплатить і заплатить суспільство ", - підсумував глава Мінсоцполітики.

 

Джерело:
До списку новин