загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи дозволять мешканцям відмовлятися від загальнобудинкових лічильників газу?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Народні депутати взялися за врегулювання питання щодо відмови від комерційного обліку природного газу за вже встановленими загальнобудинковими лічильниками.

Пакет відповідних змін передбачено в проекті «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» (№8092-д). Ідеться про можливість відмови від такого обліку за вже встановленими загальнобудинковими лічильниками газу.

У разі прийняття акта пожильці матимуть право проголосувати за відмову від уже встановленого лічильника простою більшістю. Зазначене рішення разом із заявою уповноваженої власниками особи подається суб’єкту господарювання, що здійснює розподіл газу на відповідній території.

За результатами розгляду заяви суб’єкт приймає рішення, де зазначається дата, з якої змінено порядок обліку газу та вносяться відповідні зміни в особові рахунки абонентів бази даних суб’єкта. Якщо законопроект отримає достатню підтримку парламентарів, то буде покінчено з позбавленням мешканців права на справедливу оплату газопостачання.

 

До списку новин