загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Допомога: Україна не впоралася з вимогами Євросоюзу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд України не встиг виконати вимоги Євросоюзу, необхідні для надання чергового траншу. Про це повідомила прес-служба Мінфіну.

ПЕРЕНЕСЕННЯ. За словами заступника міністра фінансів Василя Шкуракова, зараз все залежить від висновків оціночної комісії Євросоюзу. До кінця березня залишилося недостатньо часу, щоб виконати необхідні вимоги Євросоюзу. Тому отримання макрофінансової допомоги розраховують на «майбутні періоди».

УМОВИ. Як розповіла голова Мінфіну Оксана Маркарова, в основні умови для отримання наступного траншу від ЄС входить прийняття двох законопроектів щодо митної реформи. Міністр також додала, що між траншами макрофінансування не може бути проміжків часу менше трьох місяців.

НАСЛІДКИ. За словами експертів, перенесення фінансової допомоги від ЄС послабить курс національної валюти.

Данило МОНІН, економіст:

Транш від ЄС в 500 млн євро, який планувався на березень 2019-го, – відкладений, як мінімум, на квітень… Ймовірно, це розумне рішення від кредиторів, в світлі передвиборів і крайньої політичної невизначеності. Це може означати, що курсу 26 гривень за долар до кінця березня може і не бути.

 

Джерело:
До списку новин