загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Куди зникають лелеки з Тернопільщини, коли відлітають зимувати у теплі краї

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Поки мешканці Тернопільщини рятують лелек від холоду та голодної смерті, коли птахи надто рано повертаються з теплих країв, в Африці, куди птахи відлітають зимувати, їх масово винищують.

Світлини вбитих лелек у Лівані поширили в спільноті Типова Україна у Facebook. 

"Велику тривогу вчених викликає висока смертність чорногузів на прольоті і в місцях зимівлі. У багатьох країнах Африки білий лелека є традиційно мисливським птахом. М'ясо споживається в їжу, кістки ніг йдуть на трубки, пір'я використовують для прикрас, навіть із дзьоба роблять чаклунські засоби. У Північній і Західній Африці близько 80 % випадків загибелі лелек припадає на відстріл", – йдеться у дописі.

За підрахунками німецького орнітолога X. Шульца, на східному пролітному шляху щороку відстрілюється 5-10 тисяч лелек, з них від 4 до 6-ти тисяч у Лівані.

Користувачі обурилися, адже поки в Україні намагаються врятувати кожного птаха, який травмувався чи зазнав якихось інших ушкоджень, в Африці, куди лелеки літають зимувати, їх винищують сотнями, або навіть тисячами.

 

 

Джерело:
До списку новин