загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найгнучкіша бабуся України тепер має свою сторінку в Instagram

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителька Львівщини пані Надія у свої 93 роки сідає на шпагат, готує, читає, співає і навіть ходить у театр.

Найгнучкіша бабуся України Надія Куповець-Шаригіна з міста Кам’янка-Бузька тепер має свою сторінку в Instagram. Про це в ексклюзивному коментарі для Galnet  розповіла внучка пані Надії – Галина Бойко.

«Відколи бабуся офіційно встановила Національний рекорд, до неї прикута дуже активна увага. Журналістів багато приходять, місцеві цікавляться її життям. Але так вийшло, що дім, де вона мешкає, уже потребує ремонту – зі стелі почало текти. Ми сіли з бабусею, поговорили, і запропонували їй створити свій акаунт в Instagram. У неї ж так багато фото і відео, і розказати має що! А там, гляди, може і спонсори знайдуться, щоб допомогти бабусі з ремонтом», – розповідає журналістці Galnet внучка пані Надії.

Тепер рекордсменка з Львівщини має сторінку @babcia_nadia. Менш ніж за тиждень у неї з’явилось понад 50 підписників.

Пропозицію зареєструватись у соцмережах бабуся сприйняла дуже жваво. Зараз, розповідає внучка, вона вникає у всі тонкощі ведення соціальних мереж.

«Кілька днів тому дзвоню бабусі і кажу: «Знаєте, нас так активно «лайкають» в інстаграмі». А бабуся так задумалась, і здивовано запитує: «А за що?». Подумала, що «лають»! Ото ми насміялись». – Згадує Галина.

Нагадаємо, Надія Куповець-Шаригіна з міста Кам’янка-Бузька, на Львівщині, у 93 роки виконує поздовжній шпагат. Національний Реєстр Рекордів офіційно визнав її найгнучкішою бабусею України. У Національному Реєстрі кажуть, ще трохи і жителька Львівщини зможе претендувати на місце у Книзі Рекордів Гіннеса. Зараз там зафіксоване виконання шпагату у віці 95 років.

Додамо, що у своєму поважному віці пані Надія веде активний спосіб життя (щодня займається спортом не менше двох годин), куховарить, працює у полі, читає, декламує вірші і ходить у театр.

Марічка КУРИЛО
 
Джерело:
До списку новин