загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сирник апельсиновий з кремом страчателла

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сирник з особливим смаком!

Інгредієнти: 

Основа: 2 яйця, 5 столових ложок цукру, 4 столові ложки пшеничного борошна, 3 столові ложки какао.

Сирник: 1 кг перетертого сиру, 1 стакан грецького йогурту або сметани 18%, 3/4 склянки цукру, 4 великих яйця, 2 апельсини, 1 столова ложка пшеничного борошна, 1 столова ложка крохмалю

Крем: 300 г вершків 33%, 2 столові ложки маскарпоне або іншого вершкового сиру, 2 столові ложки цукрової пудри, 60 г тертого гіркого шоколаду.

Приготування

Збити білки з цукром до жорстких піків, додати яєчні жовтки і просіяти какао і борошно. Змішати все акуратно за допомогою шпателя і вилити в роз'ємну форму діаметром 22 см. Випікати протягом 15-20 хвилин при температурі 180ºC, перевірити на готовність за допомогою палички. Усі інгредієнти для сирника повинні мати кімнатну температуру.

Натерти цедру апельсина (або зрізати її великими шматочками за допомогою овочерізки і нарізати її ножем) і видавити сік. Змішати всі інгредієнти до однорідної маси без грудочок. Вилити масу сирника на підготовлену основу. Випікати при температурі 180 ° C протягом 60-70 хвилин. Дати сирнику охолонути в духовці з відкритими дверцятами, а потім, помістіть його в холодильник на ніч або не менше 4-5 годин. Усі інгредієнти для крему повинні бути добре охолоджені.

Збити вершки з цукром і вершковим сиром до жорстких піків. Додати тертий шоколад і перемішати. Розподілити приготований крем на чізкейк і охолодити додатково 1 годину.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин